BBL-leerling 1e Autotechnicus
(Van Mossel VKV Rotterdam Zuid)

Houd jij van sleutelen, ben je leergierig en op zoek naar een leerwerkplek voor de BBL-opleiding Eerste Autotechnicus (EAT)? Dan hebben wij goed nieuws! Onze vestiging in Rotterdam Zuid is namelijk op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

BBL-leerling 1e Autotechnicus (Rotterdam Zuid)

Deze leerwerkplek is toegankelijk voor een leerling die bezig is met de BBL opleiding tot Eerste Autotechnicus (niveau 3) en het diploma tot Autotechnicus in bezit heeft.
De leermeesters zijn enthousiast om jou verder te helpen in je ontwikkeling tot volwaardig Eerste autotechnicus!
Afhankelijk van jouw praktijkervaring en opleidingsniveau wordt je ingezet op klussen die bij jouw ervaring passen. En des te belangrijker; jouw ontwikkeling staat centraal! Je werkt dan ook in een omgeving waar jouw specifieke kwaliteiten worden benut en de werkzaamheden parallel lopen met de opleidingsfase waarin jij je begeeft.

Je bent als BBL-leerling volwaardig lid van het team en voert (onder begeleiding) reparaties uit aan voornamelijk Renault en Dacia personenauto’s en bedrijfswagens. Je bent 4 dagen in de week aanwezig in de werkplaats en gaat 1 dag naar school. Verder ben jij woonachtig in de omgeving van Rotterdam en is het hebben van een rijbewijs mooi meegenomen (maar geen noodzaak).

Wat wij nog meer bieden:

Een enthousiast, oprecht en betrokken team dat iedere dag samenwerkt om te zorgen voor een gelukkige en tevreden klant.  Van Mossel VKV Rotterdam Zuid kenmerkt zich als een vestiging waarbij eerlijkheid, altijd scherp blijven en hard werken hand in hand gaan. Aangevuld met een gezonde dosis Rotterdamse humor maakt dat deze vestiging een prettige sfeer biedt om te werken en leren.

Daarnaast kom je te werken in een moderne omgeving waar je professionele en geavanceerde apparatuur zult aantreffen. Verder bieden wij je een marktconforme BBL-vergoeding en de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling binnen onze organisatie. Ben jij die enthousiaste BBL-leerling die wij zoeken?

Enthousiast?

Wij ontvangen je C.V. en motivatiebrief graag via: werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van BBL-leerling Rotterdam Zuid.

Solliciteren is ook mogelijk door het sollicitatieformulier in te vullen via de onderstaande button.

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Over Van Mossel VKV

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Van Mossel VKV is importeur en enige dealer van het luxe merk INFINITI in Nederland. Bovendien werkt Van Mossel VKV samen met Van Mossel, waardoor we een totaalaanbieder in mobiliteit zijn.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

18644

Deel dit
bericht