Bijbaan: Zaterdaghulp
(Van Mossel VKV Amsterdam)

Heb je passie voor auto’s en ben je toevallig ook nog op zoek naar een leuke bijbaan? Grijp dan nu je kans! Voor onze Nissan vestiging en INFINITI Center in Amsterdam zijn we op zoek naar een:

Zaterdaghulp (Amsterdam)

Wat ga jij voor ons betekenen als Zaterdaghulp?

In deze functie ondersteun je de afdelingen Sales en Aftersales. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het wassen en poetsen van auto’s. Daarnaast ben je inzetbaar voor hand- en spandiensten waarmee je de collega’s in Amsterdam ontzorgt. Je hebt passie voor mensen en auto’s en bent een echte ‘aanpakker’ die in oplossingen denkt. Ben jij die enthousiaste zaterdaghulp die wij zoeken? Reageer dan snel!

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een representatieve, proactieve en klantgerichte instelling
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt affiniteit met auto’s en bent leergierig om ervaring op te doen in de Automotive
  • Je bent zaterdag structureel inzetbaar en bereid om extra te werken tijdens vakanties.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

We vragen het nodige, maar wat krijg je daarvoor terug?

Een verantwoordelijke en dynamische baan in een stabiele organisatie met leuke collega’s en een marktconform salaris. Ben jij enthousiast na het lezen van de vacature en klinkt deze klus als de ideale bijbaan? Reageer dan snel en wie weet maak je binnenkort onderdeel uit van onze vestiging in Amsterdam.

Enthousiast?

Krijg jij bij het lezen van de vacature het gevoel dat deze bijbaan past bij jouw wensen en interesses? Stuur jouw cv en motivatie dan naar werken@vanmosselvkv.nl o.v.v. Zaterdaghulp Amsterdam. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Bianca Slotboom, Vestigingsmanager Amsterdam, via 06-14185250

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Waalwijk, Spijkenisse en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk INIFINITI in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie en missie. Dit DOEN WE namelijk door samen te verbeteren. Dit is ons gezamenlijke doel dat we willen vervullen door actief te luisteren en vragen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

18644

Deel dit
bericht