Chef Werkplaats
(Van Mossel VKV Gorinchem)

Ben jij die collega die altijd om advies wordt gevraagd, en begrijp jij de werkprocessen op een werkplaats door en door? Lees dan snel verder! Voor onze Renault vestiging in Gorinchem zijn wij namelijk op zoek naar een fulltime:

Chef Werkplaats (Gorinchem)

Wat ga je doen?

Het doel van al ons werk is samen te zorgen voor een tevreden klant. Daarom vinden wij jouw klantgerichte instelling het allerbelangrijkste: zowel naar de interne klant (je collega’s) als naar de externe klant (de auto-eigenaar). Onderlinge communicatie is daarbij een sleutel voor succes om het gehele werkproces in sales en aftersales soepel te laten verlopen. Naast jouw onbetwiste vakmanschap als eerste autotechnicus verwachten we van jou dat je in staat bent om met alle collega’s gezamenlijk te werken aan voortdurende verbetering: elkaar aanspreken en de gemaakte afspraken nakomen.

Als chef werkplaats heb je een afgeronde opleiding tot eerste autotechnicus aangevuld met het APK-keurmeesterdiploma. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de werkplaats en draagt zorg voor een efficiënte werkverdeling. Je bent altijd beschikbaar voor vragen van klanten en je werkplaatscollega’s, en weet feilloos hoe je met jouw enthousiasme en ambitie van onze werkplaats de beste maakt.

Wat wij zoeken:

  • Je hebt een afgeronde opleiding eerste autotechnicus; technisch specialist is een pre.
  • Je hebt praktijkervaring in soortgelijke functie.
  • Je beschikt over een service- en klantgerichte instelling, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele oplossingsgerichte houding.
  • Je bent bereid tot het volgen van vakgerichte cursussen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Gorinchem.

 We vragen het nodige, maar wat krijg je daarvoor terug?

  • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit.
  • Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Naast een marktconform salaris, een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld, nl. waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Krijg jij bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur jouw reactie aan werken@vanmosselvkv.nl o.v.v. Chef Werkplaats Gorinchem. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je het beste bellen of mailen naar Wim Pesselse, Aftersales Manager, via 0183-643300 of wim.pesselse@vanmosselvkv.nl.

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk Infiniti in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

17491

Deel dit
bericht