Autotechnicus
(Van Mossel VKV Rotterdam Alexander)

Voor onze Nissan vestiging in Rotterdam Alexanderpolder, zijn wij op zoek naar een full-time 1e autotechnicus (met APK). Ben jij die topper met wie we veel plezier kunnen hebben en goede resultaten gaan bereiken? Lees dan gauw verder!

Eerste Autotechnicus (Rotterdam Alexander)

Wat jij kunt verwachten als Autotechnicus?

Het doel van al ons werk is samen te zorgen voor een tevreden klant. Daarom vinden wij jouw klantgerichte instelling het allerbelangrijkste: zowel naar de interne klant (je collega’s) als naar de externe klant (de auto-eigenaar). Onderlinge communicatie is daarbij een sleutel voor succes om het gehele werkproces in sales en after sales soepel te laten verlopen. Naast jouw onbetwiste vakmanschap als eerste autotechnicus verwachten we van jou dat je in staat bent om met alle collega’s gezamenlijk te werken aan voortdurende verbetering: elkaar aanspreken en de gemaakte afspraken nakomen. Je houdt van dynamiek en ontwikkeling en draagt actief je steentje bij aan verbeteringen.

Wat jij hebt te bieden?

Natuurlijk heb je een afgeronde opleiding tot eerste autotechnicus, liefst aangevuld met het APK-keurmeesterdiploma. Jij bent in elk geval een professional die zelfstandig alle reparaties en onderhoud uitvoert. Je wilt graag bijblijven in je vak en hebt ambities voor jouw verdere (persoonlijke) ontwikkeling. Als je ervaring hebt met Nissan is dat natuurlijk helemaal fantastisch.

Je woont in (de omgeving van) Rotterdam en bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

We vragen het nodige, maar wat krijg je daarvoor terug?

Een enthousiast, oprecht en betrokken team dat iedere dag samenwerkt om te zorgen voor een gelukkige en tevreden klant. Van Mossel VKV Rotterdam kenmerkt zich als een vestiging waarbij eerlijkheid, altijd scherp blijven en hard werken hand in hand gaan. Daarnaast bieden we:

  • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit
  • Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is
  • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Krijg jij bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur jouw reactie naar werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van EAT Nissan Rotterdam of solliciteer via onderstaande button. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie dan kun je bellen of mailen met Hanny Hulleman, Aftersales Manager, via 06-29605625 of Hanny.Hulleman@vanmosselvkv.nl

Solliciteren is ook mogelijk door het sollicitatieformulier in te vullen via de onderstaande button.

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Van Mossel VKV is importeur en enige dealer van het luxe merk INFINITI in Nederland. Bovendien werkt Van Mossel VKV samen met Van Mossel, waardoor we een totaalaanbieder in mobiliteit zijn.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

18644

Deel dit
bericht