Magazijnmedewerker
(Van Mossel Rotterdam Alexander)

Heb je affiniteit voor auto’s en ben je toevallig nog op zoek naar een leuke baan? Grijp dan nu je kans! Voor ons magazijn in Rotterdam Alexander zijn we op zoek naar een fulltime:

Magazijnmedewerker (Rotterdam Alexander)

Wat ga je voor ons betekenen als magazijnmedewerker?

Je komt in een team van 5 ervaren magazijn-professionals te werken en neemt jouw frisse inbreng, leergierigheid en enthousiasme mee! Je leert alles over onderdelen en hoe je deze op de beste manier kunt bestellen, beheren, uitpakken, opbergen en uitleveren. Je hebt contacten met klanten en leveranciers en voert voorraadcontroles en –tellingen uit. Alles wat je doet draagt bij aan de best mogelijke samenwerking tussen het magazijn, de werkplaats en de receptie van ons bedrijf.

Wat neem je mee om in deze job te passen?

  • Je bent pro-actief en gebruikt je commerciële inzicht om steeds de beste afweging te maken tussen kosten en klanttevredenheid.
  • Je bent nauwkeurig, gestructureerd, zelfstandig en flexibel en kunt dat ook onderbouwen met voorbeelden.
  • Je bent leergierig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.
  • Als je technische kennis van auto’s hebt, vinden we dat geweldig, maar ten minste ben je technisch onderlegd en heb je een sterke affiniteit met de automotive-branche.
  • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau en een diploma op administratief of logistiek gebied.
  • Je bent goed bekend met Microsoft-Excel.

We vragen het nodige, wat krijg je daar voor terug?

  • Veel zelfstandigheid in een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
  • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
  • De aanstelling wordt aangegaan voor bepaalde tijd tijdens ziekte, met de mogelijkheid tot verlenging.
  • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Heb je interesse in deze functie en herken jij je in het profiel? Reageer dan snel! Solliciteer eenvoudig via onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel Renault / Dacia / Nissan

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

20686

Deel dit
bericht