Medewerker Klant Contact Center
(Van Mossel VKV Zaltbommel)

Ben jij een held in klantcontact en weet jij van elk contactmoment een hele beleving te maken? Lees dan snel verder! Voor onze hoofdvestiging in Zaltbommel zijn wij namelijk op zoek naar een fulltime:

Medewerker Klant Contact Center (Zaltbommel)

Wat ga je doen?

Als medewerker Klant Contact Center ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Jij bent de eerste die de klant aan de telefoon krijgt en helpt deze persoon zo goed als mogelijk. Dit kan zijn door zelf een afspraak te maken voor de klant of de klant door te verbinden naar de juiste collega binnen Van Mossel VKV. Daarnaast beantwoord je vragen via de mail en bel je klanten actief op voor verschillende campagnes. In deze functie ben je verantwoordelijk voor in- en outbound activiteiten en houd je je bezig met administratieve werkzaamheden. Kortom, je werkzaamheden bestaan uit:

 • Adviseren: het plannen van en adviseren over onderhoud van de auto
 • Acquisitie: het telefonisch benaderen van klanten voor verschillende producten en diensten
 • Administreren: het verzamelen en verwerken van klantinformatie

Wie wij zoeken?

 • Je hebt ervaring met klantcontact, want dat is de kern van je werk. Ervaring met telefonisch klantcontact zoals upselling/ service calls is een pré.
 • Je kunt snel schakelen en bewaart het overzicht.
 • Je bent klantgericht en kan goed luisteren en doorvragen, waardoor je de klant optimaal van dienst kunt zijn.
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel en een echte teamspeler.
 • Je bent prima in staat om feedback te geven en te ontvangen, met als doel om het werk van jezelf en het gehele team voortdurend verder te verbeteren.

We vragen het nodige, maar wat krijg je daarvoor terug?

 • Een uitdagende baan bij een toonaangevende automotive organisatie.
 • De kans om bij te dragen aan een organisatie die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
 • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld: waardering, gezelligheid, humor, zelfstandigheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en leuke collega’s!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze uitdagende baan, en kun je in een hectische omgeving het overzicht goed bewaren? Stuur dan jouw motivatie + CV naar werken@vanmosselvkv.nl o.v.v. Medewerker KCC. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Bel of mail dan naar Zaid Zeamari via 088-4634690 of Zaid.Zeamari@vanmosselvkv.nl .

 

Over VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk Infiniti in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

17491

Deel dit
bericht