Sales Directeur Renault
(Van Mossel Rotterdam Alexander)

“De waarheid van de klant is leidend!” vinden wij. Als jij begrijpt wat wij hiermee bedoelen dan dagen wij je uit om verder te lezen. Voor onze vestiging Rotterdam Alexander, zijn wij nl. op zoek naar een gedreven:

Sales Directeur Renault (Rotterdam Alexander)

Wat ga je doen?

Om alle verkooppotentie die we in de markt zien ook echt te gaan benutten, ben jij als Sales Directeur Renault degene die de verkoopdoelstellingen aanscherpt en met je team waar maakt. Klantgerichtheid is voor jou je eerste natuur, een vanzelfsprekendheid die je met enthousiasme weet over te brengen op anderen. Als coachend en meewerkend leidinggevende heb je de verantwoordelijkheid voor de optimale inrichting van de diverse (verkoop)acties en processen. Je stemt de verkoopwerkzaamheden voortdurend af met Aftersales en Fleetsales. Samen met de Sales Directeur Nissan Rotterdam Alexander en Aftersales Directeur Rotterdam Alexander ben je eindverantwoordelijk voor de vestigingsresultaten. Jullie stellen jaarlijks een begroting/jaarplan op voor jullie vestiging en rapporteren de resultaten maandelijks aan de Directie. Je kijkt vooruit en speelt in op in- en externe ontwikkelingen, corrigeert mensen en processen waar dat nodig is en gaat een goed gesprek niet uit de weg om je doel te bereiken en iedereen daarin mee te nemen. Wij noemen dat hard op de inhoud en zacht op de relatie.

Kortom, wij zoeken een man of vrouw met passie voor mens en auto die zijn/haar sporen inmiddels heeft verdiend in de automotive. Samenwerken en het verzorgen van een optimale klantbeleving zit in je DNA. Je weet uit de praktijk hoe je het beste uit je mensen kunt halen en bent in staat om werkprocessen te optimaliseren, zodanig dat je de klantverwachting overtreft, de service te allen tijde snel en goed is en de klant graag terugkomt.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Enige jaren ervaring in een commerciële of leidinggevende functie in de automotive
 • Je kunt op jouw unieke wijze inhoud en uitvoering geven aan onze slogan “mensen maken het verschil”: je weet hoe je kunt sturen op gedrag.
 • Je weet dat resultaten komen als mensen betrokken zijn bij wat ze doen en weten waarvoor ze het doen: die teamspirit kan jij neerzetten, ook over afdelingen heen.
 • Je kunt cijfermatige overzichten interpreteren, erop sturen richting jouw doelstelling en bent bekend met het opstellen van begrotingen.
 • Je bent flexibel, enthousiast en draagt graag bij aan het verder verbeteren van Van Mossel als geheel.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

We vragen het nodige, wat krijg je daar voor terug?

 • Een uitdagende en dynamische baan bij een toonaangevende Automotive organisatie.
 • Een hardwerkend en oprecht team waar humor vast onderdeel is van de werkdag.
 • Veel zelfstandigheid in een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
 • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
 • Naast een marktconforme beloning: een auto van de zaak, waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Heb je interesse in deze functie en herken jij je in het profiel? Reageer dan snel! Solliciteer eenvoudig via onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel Renault / Dacia / Nissan

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

20686

Deel dit
bericht