Sales Manager Nissan
(Van Mossel VKV Gorinchem)

“De waarheid van de klant is leidend!” vinden wij. Als jij begrijpt wat wij hiermee bedoelen dan dagen wij je uit om verder te lezen. Voor onze Nissan vestiging in Gorinchem, zijn wij op zoek naar een:

Sales Manager Nissan (Gorinchem)

Wat ga je doen als Sales Manager?

Wij verkopen en onderhouden nieuwe en gebruikte Nissans in een klein, gespecialiseerd team. Om alle verkooppotentie die we nog in de markt zien ook echt te gaan benutten, ben jij als Sales Manager Nissan degene die de verkoopdoelstellingen aanscherpt en met je team waarmaakt.
Klantgerichtheid is voor jou je eerste natuur, een vanzelfsprekendheid die je met enthousiasme weet over te brengen op anderen. Als coachend en meewerkend leidinggevende heb je de verantwoordelijkheid voor de optimale inrichting van de diverse (verkoop)acties en processen. Je stemt de verkoopwerkzaamheden voortdurend af met Aftersales en Fleetsales. Samen met de Sales Manager Renault en Aftersales Manager ben je eindverantwoordelijk voor de vestigingsresultaten. Je kijkt vooruit en speelt in op in- en externe ontwikkelingen, corrigeert mensen en processen waar dat nodig is en gaat een goed gesprek niet uit de weg om je doel te bereiken en iedereen daarin mee te nemen. Wij noemen dat hard op de inhoud en zacht op de relatie.

Kortom, wij zoeken een man of vrouw met passie voor mens en auto die zijn/haar sporen heeft verdiend in de automotive en toe is aan een volgende stap. Samenwerken en het verzorgen van een optimale klantbeleving zit in je DNA. Je weet uit de praktijk hoe je het beste uit je mensen kunt halen en bent in staat om werkprocessen te optimaliseren, zodanig dat je de klantverwachting overtreft, de service te allen tijde snel en goed is en de klant graag terugkomt.

Wat neem je mee om bij Van Mossel VKV Gorinchem en in deze functie te passen?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Enige jaren ervaring in een commerciële functie in de automotive.
  • Je kunt op jouw unieke wijze inhoud en uitvoering geven aan onze slogan “mensen maken het verschil”: je weet hoe je kunt sturen op gedrag.
  • Je weet dat resultaten komen als mensen betrokken zijn bij wat ze doen en weten waarvoor ze het doen: die teamspirit kan jij neerzetten, ook over afdelingen heen.
  • Je bent resultaat gericht en kunt cijfermatige overzichten interpreteren, erop sturen richting jouw doelstelling en bent bekend met het opstellen van begrotingen.
  • Je bent flexibel, enthousiast en draagt graag bij aan het verder verbeteren van Van Mossel VKV als geheel.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

We vragen het nodige, wat krijg je daar voor terug?

  • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit.
  • Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Een marktconform salaris en een auto van de zaak, maar ook: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en C.V. naar werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van Sales Manager Gorinchem. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je mailen naar Bas Bijl, Directeur Sales via Bas.Bijl@vanmosselvkv.nl.

Solliciteren is ook mogelijk door het sollicitatieformulier in te vullen via de onderstaande button.

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Van Mossel VKV is importeur en enige dealer van het luxe merk INFINITI in Nederland. Bovendien werkt Van Mossel VKV samen met Van Mossel, waardoor we een totaalaanbieder in mobiliteit zijn.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

18644

Deel dit
bericht