Sales Manager Nissan
(Van Mossel Tiel)

“De waarheid van de klant is leidend!” vinden wij. Als jij begrijpt wat wij hiermee bedoelen dan dagen wij je uit om verder te lezen. Voor onze Nissan vestiging in Tiel, zijn wij op zoek naar:

Sales Manager Nissan (Tiel)

Wat ga je doen?

Wij verkopen en onderhouden nieuwe en gebruikte Nissans in een klein, gespecialiseerd team. Om alle verkooppotentie die we nog in de markt zien ook echt te gaan benutten, ben jij als Sales Manager Nissan degene die de verkoopdoelstellingen aanscherpt en met je team waarmaakt.
Klantgerichtheid is voor jou je eerste natuur, een vanzelfsprekendheid die je met enthousiasme weet over te brengen op anderen. Als coachend en meewerkend leidinggevende heb je de verantwoordelijkheid voor de optimale inrichting van de diverse (verkoop)acties en processen. Je stemt de verkoopwerkzaamheden voortdurend af met Aftersales en Fleetsales. Samen met de Sales Manager Renault en Aftersales Manager ben je eindverantwoordelijk voor de vestigingsresultaten. Je kijkt vooruit en speelt in op in- en externe ontwikkelingen, corrigeert mensen en processen waar dat nodig is en gaat een goed gesprek niet uit de weg om je doel te bereiken en iedereen daarin mee te nemen. Wij noemen dat hard op de inhoud en zacht op de relatie.

Kortom, wij zoeken een man of vrouw met passie voor mens en auto die zijn/haar sporen heeft verdiend in de automotive en toe is aan een volgende stap. Samenwerken en het verzorgen van een optimale klantbeleving zit in je DNA. Je weet uit de praktijk hoe je het beste uit je mensen kunt halen en bent in staat om werkprocessen te optimaliseren, zodanig dat je de klantverwachting overtreft, de service te allen tijde snel en goed is en de klant graag terugkomt.

Wat vragen wij van jou?

In deze uitdagende, verantwoordelijke functie vinden wij het belangrijk dat je enige jaren ervaring in een commerciële functie binnen de automotive hebt. Je weet dat resultaten komen als mensen betrokken zijn bij wat ze doen en weten waarvoor ze het doen: die teamspirit kan jij neerzetten, ook over afdelingen heen. Je bent resultaat gericht en kunt cijfermatige overzichten interpreteren, erop sturen richting jouw doelstelling en bent bekend met het opstellen van begrotingen.

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Je kunt op jouw unieke wijze inhoud en uitvoering geven aan onze slogan “mensen maken het verschil”: je weet hoe je kunt sturen op gedrag.
  • Je bent flexibel, enthousiast en draagt graag bij aan het verder verbeteren van Van Mossel als geheel.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Je wordt onderdeel van het snelgroeiende autobedrijf Van Mossel en gaat aan de slag in een dynamische omgeving waarop je volop uitdaging kan vinden. Verder kun je rekenen op:

  • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit.
  • Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Een marktconform salaris
  • Een auto van de zaak
  • Maar ook: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Ben je enthousiast over deze functie en herken jij je in het profiel? Reageer dan snel! Solliciteer eenvoudig via onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel Renault / Dacia / Nissan

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Nissan tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Nissan waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

20686

Deel dit
bericht