Service Adviseur (fulltime)
(Van Mossel VKV Rotterdam Alexander)

“De waarheid van de klant is leidend!”, vinden wij. Als jij begrijpt wat wij hiermee bedoelen dan dagen wij je uit om verder te lezen! Wie weet ben jij binnen de kortste keren de nieuwste aanwinst voor onze vestiging in Rotterdam Alexander. Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven:

Service Adviseur (Rotterdam Alexander)

Wat ga je voor ons betekenen als Service Adviseur?

Als Service adviseur bij Van Mossel VKV werk je samen met jouw collega’s aan het realiseren van één gezamenlijk doel: het zorgdragen voor een gelukkige en tevreden klant!
Je bent hét aanspreekpunt aan de receptie waar onze klanten hun auto komen brengen voor onderhoudswerkzaamheden. Je ontvangt onze klanten op een gastvrije en commerciële wijze en neemt met hen door wat er aan de auto moet gebeuren. Je informeert klanten op de manier zoals je met hen hebt afgesproken en zorgt dat alle gemaakte afspraken perfect worden nagekomen. Gastvrijheid is je eerste natuur en je weet onze klanten te begrijpen, te helpen en positief te verrassen met je servicegerichtheid. Een klacht of een probleem is voor jou een kans om te laten zien wat service is en waarom jij onze gastheer/gastvrouw bent! Juist dan maak jij het verschil. Naast een correcte klantbehandeling besef je het belang van een juiste en volledige administratie om met de klant én je collega’s optimaal samen te kunnen werken.

Wat neem je mee om in deze job te passen?

  • Je bent een voorbeeld voor anderen als het gaat om gastheerschap en klanttevredenheid.
  • Je hebt een MBO + werk- en denkniveau en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een proactieve, commerciële en probleemoplossende instelling en een positieve om te willen presteren voor en met het team.
  • Betrokkenheid: je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om een extra stapje te zetten voor zowel klanten als collega’s.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

We vragen het nodige, maar wat krijg je daar voor terug?

  • Een verantwoordelijke en afwisselende baan in een dynamisch en toonaangevende automotive organisatie.
  • Een dynamisch en divers team van collega’s waar humor en een geintje vaste onderdelen zijn van de werkdag
  • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld: waardering, gezelligheid, zelfstandigheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en leuke collega’s!

Enthousiast?

Krijg jij bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur jouw reactie dan aan werken@vanmosselvkv.nl o.v.v. Service adviseur Rotterdam Alexander.

Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je het beste bellen of mailen naar Hanny Hulleman, After Sales Manager,  06-29605625 of hanny.hulleman@vanmosselvkv.nl

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk INFINITI in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

17491

Deel dit
bericht