Service Adviseur
(Van Mossel VKV Rotterdam Zuid)

“De waarheid van de klant is leidend!”, vinden wij. Als jij begrijpt wat wij hiermee bedoelen dan dagen wij je uit om verder te lezen! Wie weet ben jij binnen de kortste keren de nieuwste aanwinst voor onze Renault vestiging in Rotterdam Zuid. Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven:

Service Adviseur (Rotterdam Zuid)

Wat ga je voor ons betekenen als Service Adviseur?

In je dagelijkse werk ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die hun auto komen brengen voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden. Samen met je team ben jij degene die op een zeer gastvrije en commerciële wijze onze klanten ontvangt en samen met hen doorneemt wat er moet gebeuren. Je informeert klanten op de manier zoals je met hen hebt afgesproken en zorgt dat alle gemaakte afspraken perfect worden nagekomen. Gastvrijheid is dan ook je eerste natuur en je weet onze klanten te begrijpen, helpen en positief te verrassen met je servicegerichtheid. Een klacht of een probleem is voor jou een kans om te laten zien wat service is en waarom jij onze gastheer/ gastvrouw bent!

Wat neem je mee om in deze job te passen?

 • Je bent een voorbeeld voor anderen als het gaat om gastheerschap en klanttevredenheid.
 • Werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau.
 • Een aantal jaar werkervaring als Service Adviseur
 • Communicatief ben je zeer vaardig: ‘lastige’ klanten bestaan niet voor jou.
 • Flexibiliteit: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om een extra stapje te zetten voor zowel klanten als collega’s.
 • Een proactieve, commerciële en probleemoplossende instelling.
 • Zeer positieve drive en absolute wil om te presteren voor en met het team.
 • Conform procedures en richtlijnen kunnen werken.
 • Je bent stressbestendig en kunt ook in hectiek ‘schakelen’ tussen situaties.
 • Je begeeft je makkelijk onder alle soorten klanten op elk niveau.

We vragen het nodige, maar wat krijg je daar voor terug?

 • Veel zelfstandigheid in een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
 • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
 • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze veelzijdige uitdagende baan, kun je in een hectische omgeving het overzicht goed bewaren en zijn lange dagen geen probleem? Wij ontvangen je cv en motivatie graag via werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van Service Adviseur Rotterdam Zuid. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je bellen naar 06-27151262 of mailen naar Michel van den Berg, Aftersalesmanager Rotterdam Zuid, via michel.van.den.berg@vanmosselvkv.nl

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk INFINITI in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

17491

Deel dit
bericht