Verkoopadviseur
(Van Mossel VKV Gorinchem)

Wil jij deel uitmaken van een persoonlijke, klantgerichte en innovatieve organisatie? Grijp dan nu je kans! Voor onze Nissan- vestiging in Gorinchem zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven:

Verkoopadviseur (Gorinchem)

Wat ga je doen?

Als Verkoopadviseur benut je de leads die je dagelijks binnenkrijgt optimaal en onderscheid je je door je snelle en deskundige advies met betrekking tot de aankoop van voornamelijk nieuwe auto’s. Je hebt passie voor mensen én auto’s en bent in staat om je vast te bijten in iedere verkoopmogelijkheid die zich voordoet. Dit doe je door actief te luisteren en de juiste vragen te stellen, waardoor je de wens van de klant weet te vertalen naar een aantrekkelijk voorstel. Nadat de deal is gesloten, zorg je ervoor dat alles volgens onze hoge kwaliteitsnormen tot in de puntjes wordt opgevolgd. Door jouw klantbehandeling ontstaan dan ook lange termijn relaties die je weet te onderhouden.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde commerciële opleiding op minimaal MBO niveau.
 • Je hebt ervaring als verkoopadviseur in de autobranche.
 • Je bent resultaatgericht en krijgt een kick van behaalde targets.
 • Communicatief vaardig: je krijgt energie en voldoening van klantcontact en weet het verkoopgesprek op een transparante en effectieve manier te voeren.
 • Betrokkenheid: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om een extra stapje te zetten voor zowel klanten als collega’s.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je bent woonachtig in of in de omgeving van Gorinchem.

We vragen het nodige, wat krijg je daar voor terug?

 • Een uitdagende en dynamische baan bij een toonaangevende Automotive organisatie.
 • Een hardwerkend en oprecht team waar humor vast onderdeel is van de werkdag.
 • Veel zelfstandigheid in een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
 • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
 • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen een auto van de zaak en geld: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze veelzijdige uitdagende baan en kan je in een hectische omgeving het overzicht goed bewaren? Wij ontvangen je C.V. en motivatiebrief graag via: werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van Verkoopadviseur Gorinchem. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je bellen of mailen naar Ivo van Achthoven, Sales Manager, via Ivo.van.Achthoven@vanmosselvkv.nl of 0183-643310.

Solliciteren is ook mogelijk door het sollicitatieformulier in te vullen via de onderstaande button.

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

18644

Deel dit
bericht