Verkoopadviseur
(Tiel)

Wil jij deel uitmaken van een persoonlijke, klantgerichte en innovatieve organisatie? Grijp dan nu je kans! Voor onze vestiging in Tiel zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven:

Verkoopadviseur (Tiel)

Wat ga je doen?

Als Verkoopadviseur benut je de leads die je dagelijks binnenkrijgt optimaal en onderscheid je je door je snelle en deskundige advies met betrekking tot de aankoop van voornamelijk nieuwe auto’s. Je hebt passie voor mensen én auto’s en bent in staat om je vast te bijten in iedere verkoopmogelijkheid die zich voordoet. Dit doe je door actief te luisteren en de juiste vragen te stellen, waardoor je de wens van de klant weet te vertalen naar een aantrekkelijk voorstel. Nadat de deal is gesloten, zorg je ervoor dat alles volgens onze hoge kwaliteitsnormen tot in de puntjes wordt opgevolgd. Door jouw klantbehandeling ontstaan dan ook lange termijn relaties die je weet te onderhouden.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde commerciële opleiding op minimaal MBO niveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als verkoopadviseur in de autobranche.
 • Je bent resultaatgericht en krijgt een kick van behaalde targets.
 • Communicatief vaardig: je krijgt energie en voldoening van klantcontact en weet het verkoopgesprek op een transparante en effectieve manier te voeren.
 • Betrokkenheid: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om een extra stapje te zetten voor zowel klanten als collega’s.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je bent woonachtig in of in de omgeving van Tiel.

We vragen het nodige, wat krijg je daar voor terug?

 • Een uitdagende en dynamische baan bij een toonaangevende Automotive organisatie.
 • Een hardwerkend en oprecht team waar humor vast onderdeel is van de werkdag.
 • Veel zelfstandigheid in een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
 • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
 • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen een auto van de zaak en geld: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze veelzijdige uitdagende baan en kan je in een hectische omgeving het overzicht goed bewaren? Wij ontvangen je cv en motivatiebrief graag via: werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van Verkoopadviseur Tiel. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je bellen of mailen naar Joeri de Leeuw, Sales Manager, via joeri.de.leeuw@vanmosselvkv.nl, of 0344-619663.

Solliciteer direct via formulier

Acquisities naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Waalwijk, Spijkenisse en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk INIFINITI in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie en missie. Dit DOEN WE namelijk door samen te verbeteren. Dit is ons gezamenlijke doel dat we willen vervullen door actief te luisteren en vragen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

17491

Deel dit
bericht