Verkoopleider
(Van Mossel VKV Amsterdam)

Wil jij werken bij de sportiefste dealer van Nederland? Grijp dan nu je kans! Voor onze Nissan en INFINITI vestiging in Amsterdam zijn wij namelijk op zoek naar een:

Verkoopleider (Amsterdam)

Wie wij zoeken?

Ben jij de gedreven autoverkoper die klaar is voor een volgende stap:

Als verkoopleider onderscheid jij je door middel van jouw ambitie en ondernemerschap.
Dagelijks benut je binnenkomende leads en geef je snel en deskundig advies met betrekking tot de aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Je hebt passie voor mensen én auto’s en bent in staat om je vast te bijten in iedere verkoopmogelijkheid die zich voordoet. Dit doe je door actief te luisteren en de juiste vragen te stellen, waardoor je de wens van de klant weet te vertalen naar een aantrekkelijk voorstel. Zodra de deal is gesloten, zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes wordt opgevolgd.

Als aanvoerder van een klein maar zeer gedreven team, weet jij met jouw enthousiasme klantgerichtheid over te brengen op anderen. Je beschikt over ambitie, het lef om dit uit te spreken, en weet als geen ander dat je het uiteindelijk samen moet doen. Samenwerken en het verzorgen van een optimale klantbeleving zit in je DNA.

Van Mossel VKV Amsterdam is een Nissan High Performance Center en de enige Infiniti importeur in Nederland.
Tussen de sportauto’s, premium- en ZE cars, beweeg jij flexibel en geef jij iedere klant die top-ervaring.

Wat neem je mee om in deze job te passen?

 • Een afgeronde commerciële opleiding op minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring in de Automotive.
 • Je hebt affiniteit met occasions.
 • Een resultaatgerichte en flexibele werkhouding.
 • Je beschikt over aantoonbare goede communicatie vaardigheden.
 • Betrokkenheid: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om een extra stapje te zetten voor zowel klanten als collega’s.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

We vragen het nodige, maar wat krijg je daar voor terug?

 • Een uitdagende en dynamische baan bij een toonaangevende Automotive organisatie.
 • De juiste begeleiding om je te verbeteren en ontwikkelen op het gebied van Sales en leiderschap.
 • Veel zelfstandigheid in een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
 • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
 • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Ben jij wie wij zoeken?

Ben jij enthousiast na het lezen van de vacature en klinkt deze klus als de ideale job voor jou? Reageer dan snel! Wij ontvangen graag je cv en motivatie graag via werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van Verkoopleider Amsterdam. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Bianca Slotboom, Vestigingsmanager Amsterdam, via 020 691 0201.

Solliciteren is ook mogelijk door het sollicitatieformulier in te vullen via de onderstaande button.

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk INFINITI in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

17491

Deel dit
bericht