Zaterdaghulp autowasser
(Van Mossel Culemborg)

Houd jij van samenwerken en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend bedrijf in de Automotive? Wie weet ben jij dan binnen de kortste keren de nieuwste aanwinst voor onze vestiging in Culemborg. We zijn namelijk op zoek naar een:

Zaterdaghulp / autowasser (Culemborg)

Wat ga jij doen?

Voorafgaand aan de aflevering van de klant zorg jij ervoor dat personenauto’s weer perfect blinken. Verder controleer je natuurlijk of de auto van binnen ook helemaal netjes is. Als het nodig is, dan pak je de stofzuiger erbij om de auto uit te zuigen, lap je de ramen van binnen en veeg je het laatste stof van het dashboard af. Naast het poetsen van auto’s zal je ook ingezet worden als chauffeur, denk hierbij aan het halen en brengen van klanten en auto’s. Ook bij lichte logistieke werkzaamheden weet je wat je moet doen.

Wie ben jij?

Jij bent een gemotiveerde, klantvriendelijke en kwaliteitsbewuste kandidaat die van aanpakken weet. Je vind het leuk om bezig te zijn met auto’s en kan goed zelfstandig werken. Je gaat aan de slag met de meest luxe, geavanceerde personenauto’s dus het is van belang dat jij oog voor detail hebt en secuur werkt. Daarnaast verwachten we dat jij:

  • Het leuk vindt om met auto’s te werken
  • Oog voor detail hebt
  • Je bent op de zaterdagen beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Culemborg
  • Vloeiend Nederlands spreekt

Wat bieden wij?

Een afwisselende verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

En natuurlijk een leuke baan in een gezellig en professioneel team!

Heb je interesse? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteer via de website!

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Van Mossel Renault / Dacia / Nissan

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

 

20686

Deel dit
bericht