Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacature beschikbaar die aansluit bij jouw wensen? Dan ontvangen we graag je open sollicitatie. VKV is namelijk altijd op zoek naar talent en wil graag kennismaken met potentiële toppers voor een toekomstige samenwerking.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Vul hieronder je gegevens in. Bij stap 2 is het mogelijk om een motivatiebrief en CV te uploaden.

Stap 1 van 2

50%

Over VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Waalwijk, Spijkenisse en Zaltbommel, behoort VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is de VKV Groep importeur en enige dealer van het luxe merk INIFINITI in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie en missie. Dit DOEN WE namelijk door samen te verbeteren. Dit is ons gezamenlijke doel dat we willen vervullen door actief te luisteren en vragen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

10844

Deel dit
bericht