Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacature beschikbaar die aansluit bij jouw wensen? Dan ontvangen we graag je open sollicitatie. Van Mossel Renault, Dacia en Nissan is namelijk altijd op zoek naar talent en wil graag kennismaken met potentiële toppers voor een toekomstige samenwerking.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Vul hieronder je gegevens in. Bij stap 2 is het mogelijk om een motivatiebrief en CV te uploaden.

Stap 1 van 2

50%

Over Van Mossel Renault, Dacia en Nissan

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault, Dacia en Nissan tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de medewerker zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault, Dacia en Nissan waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

17491

Deel dit
bericht